Sociotherapeut dagbehandeling

Kom jij ons team versterken?

Wat is jouw rol

 

Als sociotherapeut ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en/of de ouder(s) en/of verzorger(s). Vanuit een mens tot mens ontmoeting wordt er samen met hulpvrager en hun gezin vormgegeven aan de hulpvraag. De complexiteit van de problematiek maakt dat er een groot beroep wordt gedaan op jouw kennis en kunde. Hierin draag je zorg voor het opstellen en uitvoeren van een individueel behandelplan en voert (evaluatie) gesprekken met cliënten en hun ouder(s) en verzorgers en zorgt voor verslaglegging. Je werkt binnen de dagbehandeling nauw samen met jouw collega’s op de groep en andere collega’s uit het behandelteam. Daarnaast ben je in staat dagelijkse problemen zelfstandig op te lossen en initiatief te tonen.

 

Wie zoeken wij

 

Een sterke persoonlijkheid met een relevante hbo-opleiding. Je dient je SKJ te registreren of in het bezit te zijn van een SKJ-registratie. Bij voorkeur enkele jaren werkervaring te hebben in de jeugdhulpverlening dan wel geestelijke gezondheidszorg, met name op het gebied van individuele begeleiding of groepsbegeleiding.

Je hebt een professionele beroepshouding en bent in staat je eigen functioneren en dat van anderen kritisch te beoordelen. Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Verder ben je zelfstandig, ondernemend en creatief in de wijze van begeleiden.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


 

Wat is ons aanbod

 

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 45. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Contact over vacature